Ανακοίνωση

  • Categorized in: 2013

Το ΄Ιδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄,  ανακοινώνει ότι θα τιμήσει τα ονομαστήρια του Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ (19 Ιανουαρίου)  τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 με δωρεάν είσοδο στο Βυζαντινό Μουσείου και Πινακοθήκη του Ιδρύματος για του Κύπριους επισκέπτες. Επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στην έκθεση «Ο Μακάριος και οι Καλές Τέχνες» που φιλοξενείται στην Πινακοθήκη του Ιδρύματος.

Στην είσοδο του Ιδρύματος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τη φωτογραφική έκθεση για τη ζωή και το έργο του Εθνάρχη Μακαρίου, στην οποία αποτυπώνονται οι αγώνες του για ελευθερία και επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού. Η έκθεση αυτή  θα παραμείνει ανοικτή ως τις 19 Φεβρουαρίου 2014.

Το ΄Ιδρυμα,  στο πλαίσιο των εορτασμών για τα ονομαστήρια του αείμνηστου Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ , προσφέρει σε ειδική έκπτωση 40% όλες τις εκδόσεις του ( ΄Απαντα Αρχιεπισκόπου Γ΄ από Α – ΙΗ τόμο, Εκκλησιαστικά ΄Απαντα Α –Β τόμο, Ιστορία της Κύπρου  από Α – Στ τόμ, Μελέται και Υπομνήματα από Α – Ζ τόμο, Παροιμίες του Κυπριακού Λαού (3 τόμοι), Οδηγός Βυζαντινού Μουσείου, Ο ΄Ανθρωπος Μακάριος, Ποιήματα αφιερωμένα στον Αρχιεπίσκοπο και Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Μακάριο Γ΄ 1954-1977 κ.ά) από 19 Ιανουαρίου ως 19 Φεβρουαρίου 2014.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στο τηλέφωνο 22430008 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 2.30 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9.00 π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ.